Op dinsdag 31 oktober organiseert full service HR & payroll dienstverlener Visma | YouServe de tweede editie van het YouInspire event. Het event staat in het teken van trends en ontwikkelingen op HR-gebied om collega’s uit het vakgebied in één middag klaar te stomen voor 2024. Een greep uit de topics die op de agenda staan: de impact van nieuwe wet- en regelgeving op HR-beleid, succesvolle HR-transformatie, de grootste kopzorgen van HR-professionals en de mogelijkheden van AI en Robotics voor HR.

Maak je HR en Payroll klaar voor 2024
Het startschot van de middag wordt gegeven door Jeffrey Smit, Managing Director bij Visma | YouServe. Hij draagt het stokje over aan Anita Lettink, internationaal spreker en expert op het gebied van de toekomst van werk en het gebruik van nieuwe technologieën in HR en Payroll. Zij geeft een inspirerende presentatie over de toekomst van werk in de ‘age of intelligence’. Na deze keynote volgt een programma met parallelsessies over meerdere HR- en Payroll trends, waaronder digitaal onboarden, de belangrijkste productontwikkelingen van 2023 en 2024 en de belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2024. Aan het einde van de middag weten HR-professionals precies welke trends ze moeten meenemen in de planning van hun HR-beleid voor het komende jaar.

Locatie en aanmelden
YouInspire is op dinsdag 31 oktober om 12:30 uur. Net als vorig jaar vindt het evenement plaats bij InnStyle Maarssen aan de Herenweg 55, 3602 AN in Maarssen. Het evenement is gratis toegankelijk voor operationele, tactische en strategische professionals in het HR- en salarisadministratie werkveld. Het programma duurt tot 17:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma en meld je hier aan. Voor dit evenement is aanmelden verplicht.