Het aantrekken en behouden van talent met een beperkt budget is voor veel start-ups en scale-ups een uitdaging. Om deze bedrijven te ondersteunen, presenteert CEO Florian Gendrault van YourCampus op dinsdag 22 augustus om 12:00 uur een exclusief, Engelstalig webinar: "Flexibele arbeidsvoorwaarden aanbieden voor Start-ups, Scale-ups & Remote teams", dat 30 minuten duurt.

YourCampus lanceerde twee jaar geleden een platform waarbij medewerkers beloond worden op basis van hun persoonlijke interesses en levensfase. Werknemers kunnen kiezen uit 250 secundaire arbeidsvoorwaarden ('benefits') en hun budget flexibel inzetten. Dit bevordert autonomie, trekt nieuw talent aan, behoudt bestaand personeel en verhoogt de betrokkenheid binnen het bedrijf.

Het webinar belicht het belang van flexibele arbeidsvoorwaarden voor het aantrekken en behouden van werknemers. In de vroege stadia van een bedrijf kan het opzetten van zo'n pakket uitdagend en tijdrovend zijn.

Men moet door verschillende leveranciers navigeren, het fiscale landschap begrijpen en zorgen voor naleving van wettelijke vereisten. Dit vergt kostbare uren die beter besteed kunnen worden aan de kernactiviteiten van het bedrijf (eigen groei). Tijdens het webinar zullen experts inzicht geven in thema's als pensioenen, leren & ontwikkelen, welzijn, mobiliteit en lifestyle, allemaal binnen budgettaire grenzen.

Naast de inhoudelijke focus op flexibele arbeidsvoorwaarden, zullen de experts ook praktische tips en voorbeelden uit de industrie delen. Hierbij kunnen deelnemers leren hoe ze effectieve en budgetvriendelijke benefits kunnen bieden. Het uiteindelijke doel is om bedrijven te helpen en handvatten te bieden bij het aantrekken en behouden van personeel, waarbij financiële overwegingen centraal staan.

Iedere start-up, scale-up of remote bedrijf dat geïnteresseerd is in flexibele benefits kan zich aanmelden voor het informatieve webinar via de volgende link: https://app.getcontrast.io/register/yourcampus-unlocking-employee-benefits-for-start-ups-scale-ups-and-remote-teams