Naast onze eigen artikelen, lezen wij natuurlijk ook veel interessante dingen over arbeidsvoorwaarden elders op het web. Deze content bundelen wij elke week voor jullie met een korte introductie per artikel. Hierdoor kan je snel zien wat jouw interesse heeft en welk artikel je volledig wilt lezen. 

1. Meer energie, tijd en motivatie? Start met asynchroon werken

De toekomst van werk is asynchroon werken. Als je het Louis Goulmy vraagt, is de hele discussie rondom werk te oppervlakkig. Waarom hebben we het zoveel over remote of hybride werken als de locatie enkel een middel en geen doel op zich is? Asynchroon kunnen werken, pakt de oorzaak bij de wortel aan.

2. Vijf van de populairste bijbanen onder studenten en het salaris

Om normaal door het leven te gaan, is een bijbaan voor de meeste studenten bittere noodzaak. Dit zijn vijf van de populairste bijbanen en het indicatieve salaris.

3. Australians get 'right to disconnect' after hours

A "right to disconnect" rule has come into effect in Australia, offering relief to people who feel forced to take calls or read messages from employers after they finish their day’s work.

Dit nieuwsoverzicht is geschreven en samengesteld door Paul Brink. Founder van Not Secondary en mede-eigenaar van ArbeidsvoorwaardenNieuws.nl. Heb je suggesties voor het overzicht, of wil je iets anders delen. Neem dan contact met ons op via info@arbeidsvoorwaardennieuws.nl