Salarise en Zinkunie zijn onlangs een samenwerking aangegaan, mede dankzij Not Secondary. Door deze samenwerking krijgen medewerkers de kans om hun financiële gezondheid te verbeteren via hun secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salarise is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de financiële gezondheid van medewerkers. Zij bieden een breed scala aan oplossingen aan, waaronder toegang tot gezonde leningen, financiële coaches en een kennisbibliotheek. Dit draagt bij aan het verminderen van financiële stress en het vergroten van het financiële welzijn van medewerkers. Een onderwerp wat ook bij Zinkunie, specialist in dak- en gevelmaterialen, hoog op de agenda staat. 

HR-manager van Zinkunie, Anouk Mels, benadrukt het belang van financiële gezondheid als secundaire arbeidsvoorwaarde: "Wij geloven dat financiële gezondheid een belangrijk aspect is van het welzijn van onze medewerkers. Het bieden van oplossingen op dit gebied, zoals via de samenwerking met Salarise, draagt bij aan een gezonde werkomgeving en verhoogt de tevredenheid van onze medewerkers."

Not Secondary helpt zijn opdrachtgevers om te innoveren op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden. In de samenwerking tussen Salarise en Zinkunie heeft Not Secondary een bemiddelende rol gehad, nadat het tijdens de optimalisatie van de secundaire arbeidsvoorwaarden van Zinkunie een haakje zag om aan de slag te gaan met het financiële welzijn van de werknemers van Zinkunie.   

Met de samenwerking tussen Salarise en Zinkunie wordt er een belangrijke stap gezet op het gebied van HR en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is een mooi voorbeeld van hoe bedrijven samenwerken om het welzijn van medewerkers te verbeteren en een gezonde werkomgeving te creëren.