Ook Neymar JR heeft voor het grote geld uit Saudi-Arabië gekozen. Al-Hilal heeft hem gekocht van Paris-Saint Germain en biedt hem bovenop een absurd salaris secundaire arbeidsvoorwaarden die je werkelijk versteld doen staan.

Neymar JR is de zoveelste voetballer die deze zomer naar het Midden-Oosten verkast om daar voor veel geld te voetballen. Eerst was het Cristiano Ronaldo die de stap zette. Deze zomer volgen onder Karim Benzema, Sadio Mane, N’Golo Kante en nog veel meer voetbalsterren. 

Het salaris van Neymar 

Nieuw in Saudi-Arabië is dus de Braziliaanse voetballer Neymar JR. Hij gaat voetballen bij Al-Hilal, de aartsrivaal van het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo. 

Neymar JR heeft bij Al-Hilal getekend voor twee jaar. In die periode krijgt hij 160 miljoen euro aan salaris en dat is dus 80 miljoen euro per jaar.

Bonus en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Al-Hilal

Dat meer dan prima salaris, maar bovenop het salaris bij Al-Hilal krijgt Neymar JR volgens Pubity Sport ook nog eens een zeer riante bonus per gewonnen wedstrijd en andere bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Privéjet die hij 24/7 ter beschikking heeft
  • Een enorme villa met personeel
  • € 80.000 euro bonus voor iedere gewonnen wedstrijd
  • € 500.000 bonus voor iedere social media-post of story waarin hij Saudi-Arabië promoot