XPO, een toonaangevende leverancier van innovatieve en duurzame transport- en logistieke oplossingen in Europa, biedt nu 10 dagen extra betaald verlof aan voor collega's in het Verenigd Koninkrijk en Ierland terwijl zij of hun partners een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan. Dit geldt voor iedereen in elke relatie.

Het beleid maakt deel uit van XPO's streven om ervoor te zorgen dat zijn mensen de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben tijdens een van de meest stressvolle periodes in het leven.

Lynn Brown, vice president - human resources - Verenigd Koninkrijk en Ierland, XPO Logistics, zei: "We zijn er voor onze mensen wanneer ze ons het meest nodig hebben. We begrijpen dat een vruchtbaarheidsbehandeling enorm stressvol is, dus we doen wat we kunnen om financiële zorgen weg te nemen."

"Onze mensen zetten alles op alles voor het bedrijf en de klanten; wij willen er zeker van zijn dat wij ook alles op alles zetten voor hen. Dit beleid versterkt XPO's werknemersondersteuning en arbeidsvoorwaardenpakketten, die tot de meest vooruitstrevende in het Verenigd Koninkrijk en Ierland behoren," voegde mevrouw Brown eraan toe.